Planning nieuwbouw Overduin

Exacte data kunnen we op dit moment nog niet geven, maar naar verwachting zal in het 3e kwartaal van 2024 de verkoop van de eerste woningen in nieuwbouwplan Overduin starten. Dit is afhankelijk van een aantal voorwaarden. Houd deze website in de gaten voor meer informatie of schrijf je in als belangstellende en je ontvangt een nieuwsbrief zodra er meer bekend is. Het nieuwbouwplan Overduin biedt jou alle voordelen van nieuwbouw in een groene omgeving waar ruimte, duurzaamheid en biodiversiteit een grote rol speelt met alle ruimte om te ontspannen, ontmoeten en ontdekken.

image alt

Wanneer wordt gestart met de bouw?

Er zijn een aantal opschortende voorwaarden waar aan moet worden voldaan, voordat er gestart kan worden met de bouw. Nadat de verkoop van start is gegaan dient onder andere 70% van de woningen te zijn verkocht en moet er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) zijn afgegeven voordat er gestart wordt met de bouw.

Hoe lang duurt de bouw?
Wanneer de woningen worden opgeleverd is afhankelijk van de start en de voortgang van de verkoop. Daarnaast dienen er eerst nog een aantal procedures te worden doorlopen. Zodra hier meer informatie over beschikbaar is, wordt dat gedeeld met de belangstellenden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Zodra er meer bekend is over de nieuwbouw van Overduin, houden we je op de hoogte via deze website bij nieuws. Wil je per e-mail op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op de gebiedsnieuwsbrief. Dat kan door onderaan deze pagina je e-mailadres achter te laten. Je ontvangt dan de digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws en de aankondiging van de start verkoop.

Vragen over Overduin? Neem contact met ons op
Heb je interesse in een woning? Maak nu een Mijn Eigen Huis-account aan