Delversduin wordt Overduin

24 november '22

Wandel vanuit je woning door de natuurlijke omgeving zó in en over de duinen. Of pak de fiets naar het strand voor een stevige wandeling. Natuurlijk wonen en leven dicht bij de zee, geeft je een vrij gevoel. Elke dag weer. Dat is wonen in Overduin. Op een bijzondere plek in Egmond aan den Hoef realiseert BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling een woonwijk met circa 162 nieuwbouwwoningen in een fraaie kustarchitectuur. Wonen, werken en leven met de duinen aan je voeten. Iets voor jou?

Start ontwikkelingen nieuwbouw Overduin

Op 23 november 2022 vond de drukbezochte participatie- en informatieavond plaats voor omwonenden en belangstellenden. Op deze avond werd de nieuwe naam Overduin voor het eerst gepresenteerd. De informatieavond markeerde de start van het ontwikkelproces om in dit gebied een nieuwe wijk te realiseren die naadloos aansluit op de omgeving. Tijdens de avond konden de bezoekers hun vragen stellen aan vertegenwoordigers van de gebiedsontwikkelaar, gemeente, landschapsarchitecten et cetera en hun suggesties op een kaartje schrijven en in de ideeënbus deponeren. Binnenkort publiceren wij de meest gestelde vragen en de antwoorden op deze website.

Artikel gaat verder onder de afbeeldingen.

Op de hoogte blijven

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Overduin? Dan kan je je abonneren op de nieuwsbrief. Onderaan deze pagina kan je je e-mailadres achterlaten en je ontvangt de nieuwsbrief bij nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Heb je in een eerder stadium al mail ontvangen over Delversduin? Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden.